Дневен хороскоп 16 май

Дневен хороскоп 16 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.05.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очакват ви много шансове, с които може да излезете победители от трудни ситуации. Не се натоварвайте с работата, която всички колеги отказват. Комуникацията с деца и роднини, ще ви носи психологически комфорт. Вечерта, ще си изясните нещо, което интуитивно сте си мислели, че е безсмислено. За срещи изберете друг ден.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще имате много надеждни съюзници в личния бизнес. Ако покажете издръжливост и мъдрост, може да разчитате на добра печалба. Ако решите да подновите отношенията си с бивш възлюбен, всичко ще бъде прекрасно. Може да се подготвите за сватба.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви прекрасен ден, в който слънцето и топлината, ще бъдат повече от облаците. Няма да имате нужда от подкрепа, защото ще може сами да преодолеете всичко. Особено, ако въпросът докосне парите и кариерата. Ако приятел ви предложи съвместен проект, то трябва да се съгласите. Бъдещите перспективи не са само близки, но вече са влезли в живота ви.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва така да разпределите силите си, че да са достатъчни за основната работа и домашните задължения. Можете дори да покажете "зъбите си", ако ситуацията го изисква. В любовта, ще бъдете щастливи, но сутринта ще изглежда различно. Симпатична персона, ще ви завладее не само с чар, но и с безпрецедентна решителност.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Въздържайте се от рискове и експерименти. Вие сте толкова самонадеяни, че може лесно, сами да си създадете пречки . Мъдрите решения, ще ви помогнат да установите отношения с онези, с които сте в конфликт. Опитайте се, да устоите на натиска на хората, тогава светът ще изглежда по-красив. Вечерта ви чака, неочакван подарък от приятел.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Ще може лесно да повишите стандарта си на живот, от материална гледна точка. Само не трябва да се отклонявате от правилата и традициите, които сами сте установили. Всичко трябва да е ясно и обективно. Семейните взаимоотношения може да се подобрят, ако усмирите своите желания. Смирете се с това, което е невъзможно да промените.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не ви очаква стабилност във финансите, но това за вас, изобщо не е трагедия. Опитайте се, да използвате тези средства, които вече сте спестили. Стратегическият план за действие, ще ви помогне да напреднете по-бързо от другите колеги. Възможни са проблеми със стомаха, при тези от вас, които обичат да опитват екзотични ястия.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да бъдете по-сдържани в изявленията, в противен случай няма да избегнете конфликти. Пазете дистанция в комуникациите, в това отношение бъдете по-консервативни. Не обръщайте гръб на перспективите, които водят до успех и печеливши сделки. В любовта, може да преживеете преломен момент.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да се съсредоточите върху самодисциплина. Ако покажете небрежност и липса на воля, ще загубите всичко, към което се стремите. В отношенията с хората, изключете гордостта и амбицията. За да може положителните тенденции да влезат в живота ви, трябва да работите върху себе си. Това важи за личната и професионалната сфера. Пазете се от настинки и грип.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ще успеете да постигнете просперитет, ако започнете активно да се трудите, още от ранно сутринта. Забележете, че ако закъснеете за работа, не може да мечтаете за бонус или нова длъжност. В отношенията с роднините, трябва да сте по-лоялни и търпеливи. В края на краищата, от вашето поведение зависи, колко бързо ще бъдат решени проблемите свързани с наследство или пари.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Опитайте се, да се противопоставите на изкушенията, яжте по-малко мазни храни и ходете повече. Ако вземете всичко това под внимание, тогава, ще се чувствате прекрасно този ден. Много усилия, ще трябва да положите в любовната сфера. Трябва да отделяте по-голямо внимание на любимия, не само да го засипвате с комплименти. Вечерта, си легнете по-рано.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

В никакъв случай, не се надявайте на лесен успех. На него могат да разчитат, само най-упоритите и твърди по дух личности. Добър ден за започване на бизнес, търговия и инвестиране на пари. Любовната активност, ще намалее, но това не е причина да се отдръпнете или пренебрегвате избраника си. Заемете се с дребните проблеми.

Прочетена 595 пъти

Станете почитател на Класа