Дневен хороскоп 15 май

Дневен хороскоп 15 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.05.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, ще имате нужда от уюта на вашия дом, но шансът е, да не постигнете това. Семейната атмосфера и нуждите на членовете на семейството ви, може да ви подтикнат да действате без никакво отлагане. Не се отказвайте да участвате в различни събития и в същото време не се натоварвайте с повече, отколкото може да се справите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Опитайте , да се съсредоточите върху вашите неуспешни мчти. Животът може да ви даде последен шанс, да стигнете по-близо до тях. Това е ден, в който може да си позволите за малко да забравите за практичността и прагматизма и да изградите социалните си контакти, основани единствено на собствените си идеали.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

През деня може да сте раздразнителни, прекалено упорити, непреклонни, груби и агресивни. Възможно е тези качества, да бъдат провокирани от материалните дела, например: лоша покупка, неотложни разходи, финансови загуби и имуществени претенции от вашите партньори или близки.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Талантите ви в областта на посредничеството и търговията, ще са по-изразени днес. Опитайте се да запазите вашия чар, стремеж да бъде универсални и доброто си самообладание и контрол, в противен случай, въпреки вашите добродетели, може да загубите хладнокръвието си и да се представите в лоша светлина.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

През целия ден вероятността от стар конфликт, да се разгори с нова сила остава висока. Възможно е истинската причина за разногласията и раздорите, да бъде свързана с материална собственост или пари. Може да получите по-болезнен отговор и възможни повреди в далечното бъдеще, отколкото от сегашните си грешки и пропуски.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Взаимодействието с другите хора, няма да бъде гладко за вас днес. Възможни са спорове, финансови загуби и разногласия. Напрежението може да има отрицателно въздействие върху здравето ви. Това не е най-доброто време за укрепване на социални връзки и контакти.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Когато общувате с другите, може да се сблъскате с измама, маниерност, липса на гъвкавост и хитрост. Материалния интерес, може забележимо да наелектризира ситуацията. Финансов проблем може да всее известно напрежение в отношенията между вас и ваши бизнес партньори, съпруг, колеги или клиенти.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Може да се наложи да свършите един куп малки задачи или натовареността ви да стане, по-интензивна и стресираща. Празното философстване, няма да ви помогне. Ще трябва да положите повече усилия, за да разберете по-добре материално / практичната страна на който и да е проблем.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ако планирате да се забавлявате или почивате, трябва да си осигурите елементарна безопасност. Днес, трябва по-добре да наблюдавате децата си - да ги държите далеч от опасни игри и разходки. Опитайте се, добре да управлявате своите физически и умствени ресурси.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

През целия ден, може трудно да се съсредоточвате върху творческите ви проекти или ежедневната си работа. Разсейващ и досаден фактор, може да бъде необходимостта да се социализирате, говорите или учите. Кратките пътувания, деловите задачи и професионалните контакти могат да отнемат много от енергията ви.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Това е идеалното време за покупки, включително по-големи и по-ценни придобивки. Ще бъде по-добре, ако ги планирате предварително, така ще имате възможност да купите наистина ценни и висококачествени продукти. Може да изхарчите голяма сума пари, управлявани от скрити намерения или емоционален изблик.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Това е благоприятно време за демонстрация на талантите ви, най-вече в домакинството, финансовата или артистичната сфера. Във взаимодействието с хора отдалеч и влиятелни лица, ще се чувствате удобно и може да бъде придружено от неочаквани събития.

Прочетена 449 пъти

Станете почитател на Класа