Дневен хороскоп 14 март

Дневен хороскоп 14 март
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.03.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не ви очаква безнадеждно лош ден, но и щастлив едва ли ще бъде. Ще трябва да се справите с всички проблеми сами, което ще ви отнеме много сили и енергия. В любовната сфера, не трябва да се държите повърхностно в чувствата. Освен това, любимият ви, от дълго време очаква от вас кардинални решения и стъпки. Ако не сте готови за това, тогава му го кажете.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да опитате нови начини за постигане на целите. Ако сами не знаете какво и как, тогава говорете с опитни приятели. Денят е добър, за работата върху себе си и външния имидж. Може да решите толкова радикално да се промените, че едва ще се познаете в огледалото. Вечерта се опитайте, да избягвате да давате обещания в любовта.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчително е, повече да вярвате в себе си и в силните си страни, отколкото да се доверявате на някого от колегите си. Думи на подкрепа, ще бъдат чути от страна на шефовете, което ще е неочаквано, но приятно. Вълненията ви в любовната сфера, ще са напълно основателни, защото изпълнявате всички капризи на избраника си. Възможни са здравословни проблеми.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Предстои ви, да се срещнете или комуникирате с хора, които са ви абсолютно не симпатични. Е, не всичко става, така както ние искаме. Основното нещо е, да не се ядосвате и да не сте иронични докато говорите. За да спестите пари, трябва само да ги вложите в личната си сметка. Така те ще ви чакат, когато се отправите на пазаруване.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Възможни са не много приятни новини, обиди и недоразумения във финансово отношение. Ако оцелеете след всичко това, може да окачите медал на гърдите си. Безпокойство очаква тези, който има малки деца. Не се суетете в труден момент, а всичко обмислете правилно. От сметки в сферата на личния бизнес, засега се откажете.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Предстои ви да преживеете много противоречиви моменти, но след това животът ви бързо ще се подобри. Основното нещо е, да не се паникьосвате или да изпускате нервите си. Бъдете скромни, все пак успех ви чака в търговските въпроси. Но е необходимо да не инвестирате в бизнес, за които отдавна се чуват негативни слухове.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Възможни са финансови загуби, в следствие на рискови стъпки и раздяла с любим човек. Вярно е, че последното ще бъде принудително - командировка. Днес трябва спешно да завършите важен бизнес проект, както и да уредите отношенията си с бизнес партньорите. Ако покажете своите слабости, тогава загубите са гарантирани.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не трябва да правите всичко сами. По-добре се консултирайте с интелигентни и опитни хора, а след това вземете решение. В любовта, ще се нуждаете не само от търпение, но и от пълното доверие на партньора. Не заблуждавайте себе си и този, който ви е открил сърцето си. И бъдете по-внимателни с ревността.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не се препоръчва да показвате безпокойство, както на работното място, така и у дома. Бъдете като гранит, така че другите да вземат пример от вас. Денят ще бъде успешен, само ако се съсредоточите върху важните въпроси. Докато в любовта, от хладнокръвие, няма да имате нужда, напротив, трябва да бъдете колкото е възможно по-нежни с избраника си.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес няма да имате нито един шанс да се обезкуражите или избухнете в сълзи на раздразнение. Напротив, чакайте добри новини, любезни хора и море от радостни емоции. Стар приятел, може не само да ви се обади, но и да ви даде някой мъдър съвет. Колкото по-силно се доверявате на сърцето си, толкова по-силна ще бъде връзката с любимия ви.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Препоръчва се, да поставите на дневен ред здравето си. В противен случай, ще се изтощите до такава степен, че може да се разболеете. Не сте малко дете, че да се боите от лекаря? В работната сфера, е добре да придобиете знания и опит, в противен случай няма да може да се преквалифицирате.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Денят не е добър за закупуване на домакински, комуникационни уреди и мебели. Имайте предвид, че може да си хвърлите парите на вятъра. Съществува опасност да влезете в смущаваща ситуация на работа, ако решите да кажете цялата истина в очите на един от колегите си. От пътуване до друг град е по-добре да се откажете, за да се предпазите от проблеми.

Прочетена 559 пъти