Дневен хороскоп 13 март

Дневен хороскоп 13 март
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.03.2018
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви енергиен подем и много работа. Може да учите, да овладявате нова професия или да предприемете бизнес пътуване. В личната сфера, също не намалявайте темпото, особено ако вашият роман е започнал наскоро. Вечерта се очакват малки приходи. Оставяйте настрана пари, за ремонти и домашни нужди.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да се съсредоточите върху малките неща и върху това, което в бъдеще, ще ви носи полза. Детайлите може да са незначителни, но обещаващи. Не бягайте от любовта, дори ако ви се струва, че избраникът ви не е съвършен. Може да действате първосигнално, но тук този метод е неподходящ. Възможно е решение, на отдавна тревожещ ви проблем.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчително е да положите усилия, за да решите финансовите си проблеми. В противен случай и крачка няма да направите напред в основната си дейност. Не гледайте в далечното бъдеще, ако ви предложат нова работа. Тук схемата за вас е проста - ако предложението е интересно, тогава трябва да се съгласите без съмнение.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще получите много приятни новини, ще се срещнете с разнообразни хора и най-важното, ще реализирате желанията си. Имайте предвид, че не трябва да казвате на всички за вашите цели в кариерата. Особено, ако сте ужасно суеверни. За да подобрите здравето си, не се нуждаете от хапчета, а от голяма доза оптимизъм.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви добър ден, в който ще имате достатъчно сили за работа и време за общуване с приятели. Не забравяйте и за домакинската си работа, дори ако непрекъснато ви търсят за бизнес дела. В личната сфера назрява не просто конфликт, а сериозен разговор с любимия. Между другото, той ще сложи всичко на мястото си.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Предстои ви, самостоятелно да решите, да бъде или да не бъде. Дума става за нова позиция, която ще отвори пред вас много перспективи. На предизвикателството на користни личности не отговаряйте, иначе изведнъж ще загубите всичко. Във финансовата сфера може да направите непоправима грешка, ако не изчислите текущите си разходи.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес прехвърлете всички важни срещи, за втората половина на деня, за да не се разкъсвате между домашните дела и работата. Необходимо е да обърнете внимание на онези, които открито ви пречат, да постигнете успех в кариерата. Ако разумно подходите към такива въпроси, вечерта ще почивате на лаврите си. Успокойте само апетита си.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва ентусиазирано да се заемете с нови дела, за да докажете своите таланти и компетентност. Един добър ден за получаване на пари, сключване на сделки и участие в различни събития. Във финансовата сфера, може да има затруднения при получаване на пари чрез превод. Вечерта се въздържайте от спонтанни покупки.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не се препоръчва да сте прекалено разточителни с парите и лекомислени в любовните дела. Ако искате да станете по-успешни и щастливи, е време да промените приоритетите си. Въпросите от семеен характер, ще решите бързо и без крайности. Но в кариерата не се стремете към победа на всяка цена, в противен случай ще загубите.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Може да получите неочаквана оферт за работа, което ще ви предаде оптимизъм. Този, който ви пречи, несъзнателно ще ви помогнете. Лесно ще намерите общ език с всички, но любимият, няма да иска да споделя вашето мнение. По-късно, ще разберете причините за разногласието.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес не е препоръчително да завързвате нови познанства, в противен случай, ще пропилеете целият ден. Няма да може да контролирате емоциите и поведението си, което ще доведе до сериозни конфликти. Обмислете добре финансовите въпроси, за да не пропуснете момента, за получаване на бонус. Вечерта може да се наложи да се занимавате с ремонти и домашни проблеми.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес толкова умно, ще се разпореждате с парите, че няма да изпуснете и един лев. При това в ръцете ви, ще се окажат пари от приятели и колеги. Може да ви възложат организацията на масово събитие, но дали да се съгласите, решавайте сами. Вечерта говорете с хора, които могат да слушат, за да се разтоварите емоционално и получите морална подкрепа.

Прочетена 587 пъти

Станете почитател на Класа