Кошмар за Лили Иванова

Съседи от етажната собственост са завели дело срещу естрадната прима Лили Иванова, твърди „Телеграф". Става въпрос за жилището ѝ в затворения комплекс „Силвър Сити", който се намира до Южния парк в столицата в близост до американското посолство. Изпълнителката на „Панаири" е трябвало да плаща такса поддръжка в комплекса, която включва разходите за чистачка, градинар, водопроводчик, асансьор, противопожарна безопасност и още куп други дейности.

 

ЛИЛИ ИВАНОВА СИ ГОВОРИ САМА! НЕ МУ ПУКА, ЧЕ Е НА 70! ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ С НОВА МЛАДА КРАСАВИЦА!

 

Вероятно не го е правила, тъй като не пребивава в жилището, но подобна такса е задължителна за всеки притежател на имот в затворен комплекс.

 

Затова домоуправителят Георги Хаджитодоров е завел дело в районния съд срещу певицата по чл. 410 от ГПК, което е за неплатени парични суми до 25 000 лв. Едновременно с това е пуснал още един иск за възбрана на имота и без да я питат дали ще се издължи, са приложили едното дело към другото.

 

Разбрала, че ще трябва да се изправя пред съда Лили веднага е звъннала на домоуправителя да си оправят сметките. Така 3 месеца по-късно, на 25 юни 2016 г. делото е прекратено, след като тя си е платила натрупаните задължения, а Хаджитодоров е оттеглил иска си. Иванова е собственичка на апартамента официално от 2009 г., макар за това да се говори 3 г. по-рано.

 

Звездата е броила 201 430 лв. За жилище от 137 кв. м., поземен гараж с прилежащо мазе, както и част от земята, върху която е построена сградата. Неин комшия в комплекса е най-добрият европейски голф играч, англичанинът Ник Фалдо, закупил 2 апартамента. От просторната си слънчева тераса Лили гледа към Витоша, а в комплекса има екстри като басейн, фитнес, джакузи, парна баня, сауна, салон за красота, миниголф, бар, лекарски и стоматологичен кабинет.

 

Още през 2014 г. на певицата е наложена възбрана върху имота, като името ѝ е вписано в графа „длъжник" и според закона последиците за нея са лишаване от право да се разпорежда с имота и не може под страх от наказателна отговорност да го заменя, поврежда или унищожава.

Станете почитател на Класа