Най-големите и секси дупета без силикон

Най-големите и секси дупета без силикон
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.02.2018
  • Сподели:

Любителката на едрите задни части Ким Кардашиян твърди, че никога не е вкарвала в тялото си силиконови имплантанти. Други знаменитости, притежаващи фигурата на "пясъчен часовник" също твърдят, че красотата им е напълно естествена. Но можем ли да им вярваме?

 

37-годишната Ким Кардашиян

 

 

Известната на всички светска лъвица и съпруга на рапъра Кани Уест твърди, че никога не е използвала силикон, за да увеличи задните си части. Но почитателите на звездата постоянно се удивляват как е възможно нейната тънка талия да е толкова непропорционална на долната част на тялото. Според думите на Ким, тя носи спортен пристягащ корсет.

 

20-годишната Кайли Дженър

 

 

Кайли Дженър не само смята фигурата на Ким за пример за подражание, но също така и тя отрича да използва услугите на пластичен хирург. Въпреки че всички почитатели на красавицата забелязаха, че преди година Кайли изглеждаше съвсем различно.

 

22-годишната Деми Роуз

 

 

Звездата на Instagram, Деми Роуз, твърди, че цялата й красота е естествена. Според англичанката тази нейна зашеметяваща визия се поддържа от треньор от "Найк".

25-годишната Холи Хаган

 

 

През 2011 г. британската телевизионна звезда Холи Хаган си вложи ботокс в устните и промени формата на лицето си. Трансформацията й не завърши само с това. През октомври тази година феновете на Холи забелязаха увеличаване на задника й. Холи отрича, че има импланти, но признава, че при операция са вкарали мазнина в бедрата й.

29-годишната Блек Чайна

 

 

Роб Кардашиян, с когото се срещаше американската певица Блек Чайна, твърди, че след раждането тя е похарчило $100 хиляди за възстановяване на фигурата. Но певицата казва, че тялото й изглежда така заради кърменето и изцеждането на мляко.

Прочетена 607 пъти

Станете почитател на Класа