Дневен хороскоп 14 февруари

Хороскоп за 14.02.2018 г.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да слушате гласа на разума си, а не на чувствата. Това важи не само за любовната сфера, но и за професионалната. Вие сте твърде доверчиви и лоялни към някои колеги, които постоянно ви молят за помощ. В общуването с роднини, също трябва да защитавате вашите виждания.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви добър ден, в който може да спечелите както пари, така и да срещнете истинската любов. Въпреки че, едното не пречи на другото. Основното нещо е, да станете по-рано и веднага да започнете да действате. Подписвайте точно документите и внимавайте по време на преговори. Вечерта е възможна разходка с приятели.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Може да изпаднете в творческа криза, когато няма да имате нито вдъхновение, нито желание да направите нещо. Бъдете внимателни, когато вземате важни решения за личния си живот. Ако нещо не ви е удобно, по-добре го кажете директно. Някой от вас, има шанс да увеличат капитала си, ако не откажат от сътрудничество със западна компания.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, не заминавайте на път извън града, особено ако чакате важно обаждане или пристигането на гости. През деня може да възникнат закъснения, при получаване на документи. Да влизате в спорове поради битови и лични проблеми, не трябва. Освен това, за половината от тях, вече сте се разбрали близките си.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Лесно ще се справите с проблемите у дома и на работното място. Дори ако е психологически ви е трудно, ще намерите някакъв оптимизъм в себе си. Един добър ден, за активно спортуване и посещение на фитнес зала. Ако се погрижите за здравето си и започнете да закалявате тялото си, ще забравите за простудите.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Вземете всичко, което съдбата ви дава. Освен това днес, по отношение на вас, тя ще бъде невероятно щедра. Това важи както за пари, така и за срещи с нови и интересни хора. Само в интимната сфера, бъдете изключително внимателни. Понякога сте твърде нетърпеливи за лекомислени връзки, дори ако не веднъж сте имали проблеми.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да се настроите на позитивна вълна, да гледате на всичко положително и да правите планове за бъдещето. Благоприятно ще се развиват въпроси свързани с недвижими имоти, продажба и преместване. Основното нещо е, да не се отказвате от целите си. Шефовете ви, ще оценят конструктивните ви предложения, така че не бива да се съмнявате в себе си.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви ден, изпълнен с впечатления и радостни събития. Много от тях, ще се отнасят до личния ви живот. Може да получите официално предложение от човек, към когото отдавна изпитвате чувства. Основното е, не се подавайте на чувствата и емоциите, а мислете с главата си. Безразсъдството може само да ви навреди.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може внезапно да се окажете на ръба на финансов колапс, ако не следите движението на парите в лична си сметка. Ако ситуацията е твърде критична, обърнете се към компетентните институции. В личния живот, ви очакват ви много контакти, пътувания и запознанства. Основното е, да не се объркате, кое е важно и кое второстепенно.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Следете внимателно ситуацията, която ще се развие на работното ви място. Възможни са, не само разгорещени дебати и размествания на персонала, но и промяна в ръководството. В личния ви живот, прекомерната сантименталност ще в за добро. В края на краищата, вие сте толкова практични, че в живота ви няма място за силни емоции и страсти. А те са подходящи в любовта.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да намерите време за почивка, за общуване с приятели и купуване подаръци за близките ви. Не преследвайте това, от което не се нуждаете. Освен това, не завиждайте на по-успешните и богати личности. Плодотворен ден за творческо активните от вас, които са решили да реализират мащабен проект.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не трябва да бързате с решаването на финансовите си проблеми, в противен случай те ще станат още повече. Спокойно претегляйте всичко, помислете и направете необходимите обаждания. Ако имате влиятелни приятели, свържете се с тях. Разходката вечерта, ще ви достави незабравимо преживяване. Очаква се среща с бившия любим.

Станете почитател на Класа