Секси на хлапачката Кейт Мос

Секси  на хлапачката Кейт Мос
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.02.2018
  • Сподели:

Топ моделът Кейт Мос призна, че след като загубила девствеността си на 14-годишна възраст, се почувствала готина. Това станало малко преди моден агент да я открие и да й предложи работа, пише „Мирър". Тогава Кейт била още ученичка и се връщала вкъщи след семеен празник.

 

 

На летището в Ню Йорк срещнала брата на създателката на Storm Models Сара Дукас. "Бях на 14 години и наскоро бях загубила девствеността си. Мислех се за готино момиче. Качих се в самолета, а след това братът на Сара дойде при мен и ми каза: „Мислила ли си някога да станеш модел", споделя Мос.

 

 

Кейт признава, че когато чула предложението, останала зашеметена. Но връщайки се назад, смята, че е била прекалено млада, за да започне работа в модния бизнес. Именно по тази причина няма да позволи на дъщеря си, която в момента е на 15 години, да направи същото.

 

 

„Никога, никога, никога! Не бях много висока, имах криви крака и криви зъби и никой не можеше да каже, че съм най-красивото момиче в училището. Бях много слаба, което беше недостатък", казва още световноизвестната моделка.

 

Прочетена 530 пъти

Станете почитател на Класа