Мутреса блъсна полицай

Мутреса блъсна полицай
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.01.2018
  • Сподели:

Нарушителка в неадекватно състояние блъсна двама полицаи и после коментира, че не й е жал за тях, пишат украинските медии. в Лвов 26-годишната Елнара Абиева, спомената като съпруга на местен богаташ, била спряна, тъй като се движила с пежото си върху трамвайната линия и в насрещното. Шофьорката отказала да представи документи, но полицаите забелязали у нея признаци на наркотично опиянение.

 

 

След това тя рязко потеглила. Първо ударила единия полицай, след това извила волана и блъснала другия. Отгоре на всичко карала половин километър с втория полицай на капака, след това го изхвърлила и с голяма скорост се изнесла от мястото на произшествието. Второто ченге било хоспитализирано със счупена ръка.

 

lvov2

 

"Да ми е жал за куките? Не, мен ме е жал само за децата, които боледуват... Аз съм звезда, в сърцето ми е океан от любов, където няма място за злото," написа по-късно тя в Инстаграм. Абиева написа също така, че тя "не е богаташка, а обикновено момиче, което просто може да си позволи да плаща глоби за пътни нарушения."

 

lvov3

 

Според украинските медии тя до този момент е на свобода.

 

 

 

Прочетена 616 пъти