Гала и Стефан стават все по разгонени

Гала и Стефан стават все по разгонени
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    12.01.2018
  • Сподели:

В студиото на "На кафе" от доста време мирише на любов. Откакто половинката в живота на Гала - Стефан, води рамо до рамо с нея, атмосферата е много по-разчупена и шегаджийска, но не само... Двамата ежедневно показват колко се обичат пред зрителите и често ставаме свидетели на сладки сцени между тях като хлапашко замеряне със сняг или шеговита сцена на ревност заради плеймейтки в студиото. Този път двамата обаче надминаха себе си, като внесоха и малко пошлост. Блондинката разюздено яхна своя любим, заголвайки бедър. Красивата Гала се качи на Стефан, който небрежно бе седнал в легло.

 

 

Тя го обкрачи, вдигайки нависоко полата си и показвайки стройни и стегнати бедра. [null] Коментарите под снимките са най-разнообразни. Някои се радват на влюбената двойка, други пък остро критикуват Гала и Стефан. Ето и част от потребителските мнения: "Не ти отива на възрастта.. Ставаш за смях пред младите, тези неща се правят у дома на четири очи, а не публично достояние.. Дърта магарица" "Гала, ставаш смешна в стремежа си да се правиш на млада....приеми реалността..." "Сладури" "Сладки сте"

 

 

Случката пък се разпространява из страницата на "На кафе" в социалната мрежа, където са пуснати кадри от ситуацията между влюбените.

Прочетена 543 пъти