Дневен хороскоп 7 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Може спокойно да започнете нова работа, както и да подпомогнете по-малко опитни колеги да приложат идеите си. Планирано пътуване в чужбина, трябва да отложите, но отдих сред природата ще мине перфектно. Възможни са малки проблеми в любовта. По-добре пазете мълчание и не отговаряйте на агресивните атаки на избраника си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Преди нещо да предприемете, трябва да помислите внимателно за положението си в обществото и сред приятелите. Днес ще ви бъде трудно да управлявате настроението си. Затова се въздържайте от комуникация с непознати. Вечерта, ще научите тайна, свързана с любимия човек. Не си правете прибързани заключения.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви победа над трудностите и машинациите на враговете. Това ще повлияе положително върху настроението и финансите ви От професионализмът ви, ще зависи успеха в работата. Ако обръщате по-малко внимание на критиките, то в скоро време, ще бъдете не само лидер в фирмата, но и богат човек.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да бъдете силни и устойчиви, за да постигнете желанията си. В противен случай, за успех в работата, не може да става и въпрос. Не е препоръчително да философствате много в личния живот. Трябва да действате и да покажете на любимия, най-добрите си качества. Ако планирате пътуване, по-добре го отложете за следващия ден.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес може сериозно да подкопаете репутацията си, ако твърде смело се изказвате за висшестоящите. По добре мълчете и останете в сянка, отколкото бурно да жестикулирате и възмущавате. В любовта всичко ще се развива отлично, ако не отидете твърде далеч в критиките към избраника си.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Преди да започнете работа, е необходимо да регулирате отношенията с колегите. Особено, ако сте спорили по въпроси свързани с работата. Днес също е добре, да потърсите съмишленици в бизнеса, както и да направите всичко възможно, да реализирате печалба. Изразходвайте по-малко нервви за проблеми в личния живот.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Може да се разочаровате от факта, че не всичко става, така както сте го замислили в работата си. В личния живот, може да възникне ревност, което да постави връзката с избраникът ви на друго ниво. Основното нещо е, да не показвате агресия и да избягвате конфликти. Всичко ще се нормализира, ако погледнете по различен начин на ситуацията.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

В непосредственото ви обкръжение, могат да възникнат непредвидени обстоятелства. Това събитие, ще ви попречи да изпълните голяма част от работата си или да установите контакти с бизнес партньори. Ако взимате лекарства, бъдете с повишено внимание. Също се консултирайте с вашия лекар и не се занимавайте със самолечение.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Добър ден за кратка почивка и отдих сред природата. Ще са полезни активните спортове и закаляващите процедури. Избягвайте стресови ситуации, които сериозно вредят на психичното ви здраве. Във финансовата сфера, потърсете помощ от роднини.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ако с всичко което се занимавате влагате здрав разум и трезв анализ, няма да чакате дълго успехът. Ще може дори да реализирате тези планове, които доскоро сте мислили за неизпълними. Ако обстоятелствата в личния ви живот не се развиват така както искате, не трябва да се изнервяте и самообвинявате.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Слушайте интуицията си, за да не правите грешки в любовта и работата. Вашето здраве зависи изцяло от емоционалното ви състояние, така че избягвайте стрес и конфликти. Напредъкът във финансовата област, е проблематичен, така че, ще е необходимо да си намерите втора работа. Вечерта е подходяща за отдих и разходка в парка.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не трябва да участвате в събития, организирани на политическа основа. Денят е сложен в морален план, така че не предприемайте действия. За необвързаните е възможно среща с втората половинка, ако те сами не се противопоставят на нови запознанства. Финансовите авантюри, ще доведат до загуби.

Станете почитател на Класа