Жена уби бременна студентка

Бременната и млада 18-годишна бразилка Габриел Барселуш Силва от град Уберландия била в осмия месец от своята бременност. Ден преди ужасната си смърт тя публикува снимка на корема си в социални мрежи с думите "Аз съм най-щастливата жена в света". Тази история шокира не само жителите на Уберландия, където стана зловещото убийство, но и цяла Бразилия, пише "Дейли Мейл". От деня, в който младата студентка от селскостопанския университет научила за бременността си, тя не можела да се нарадва на щастието си.

 

 

"Преди няколко месеца получих благословия от Господа: ще имам бебе. Отначало бях притеснена, но сега знам, че съм най-щастливата жена в света. В корема ми е моята дъщеря, останаха само няколко месеца до появата й!", пише Габриел в социалната мрежа. Ежемесечно Габриел споделяла снимка с полуголия си корем във "Фейсбук" и споделяла с абонатите си своето щастие.

 

 

"Всеки ден виждам, че ставаш все по-голямо във вътрешността на своята майка. Как те обичам, мое бебенце! Аз вече те обичам, въпреки че не съм виждала лицето ти!", споделя убитата студентка. На осмия месец от бременността си, в деня преди смъртта си, тя публикува фотография с видимо заоблен корем и написала думите, които ще останат последни на страницата й в социалната мрежа - "Аз съм най-щастливата жена на света!"

 

 

За нещастие, от няколко месеца нейната 38-годишна съседка й завиждала за щастието й. Наскоро тя имала спонтанен аборт и 34-годишният й приятел я заплашил, че ще си тръгне, ако нямат заедно дете. Завистницата срещнала Габриел на улицата и я поздравила за бременността, но веднага след това й дошла в ума свети ужасна идея. Тя се прибрала у дома, пуснала компютъра си и гледала видео уроци как се прави цезарово сечение. Няколко месеца по-късно съседката изчакала Габриел да си тръгне от университета и й предложила да й даде някои детски вещи.

 

 

Габриел не успяла да отгатне истинските намерения на жената. В къщи злодейката добавила силно сънотворно към освежаващата уж напитка на студентката. Когато Габриел заспала, завистницата изрязала и измъкнала бебето от корема й. Малко по-късно тя удушила Габриел, скрила тялото й в килим и го скрила в мазето. За да скрие следите от престъплението, жената се обадила на спешна помощ и съобщила, че раждането й е започнало преждевременно и детето се е родило на улицата. В болницата лекарите прегледали "родилката", веднага осъзнали, че това е измама и се обадили в полицията.

 

 

Убийцата си признала за жестокото престъпление, а полицаите се добрали до трупа на истинската майка, на която се натъкнал случайно 14-годишен тийнейджър. Удивително, но момичето, насилствено изрязано от корема на майка си, оцеляло и сега е в специален инкубатор в болница за сираци.

 

 

Станете почитател на Класа