Дневен хороскоп 6 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Колкото повече следите за работата на колегите си, толкова по-зле, ще върви собствената ви работа. Трупайте енергия за добри дела, както и се ангажирайте в нещо, което ви носи удоволствие. Възможна е неочаквана печалба и решение на финансовите проблеми. Някой от заобикалящите ви, ще ви протегне ръка за помощ.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, ще се занимавате с работа, която не харесвате и не ви носи морално удовлетворение. Разбира се, да крещите из целия офис не е необходимо, по-добре тихо си свършете работата. По време на пътуване, може да направите романтично запознанство, което да прерасне в силна любовна връзка.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Контролирайте настроението си, днес то може да се променя по сто пъти на ден. Ако не се чувствате добре, по-добре си вземете отпуск и си починете в къщи. През деня, са възможни, разнообразни новини - лоши и приятни. Само вие, може да решите как и кога да отговорите на постъпващата информация. По отношение на здравето, е възможен проблем с кръвното налягане.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, ще ви бъде трудно да се откажете от мечтите си, но ще трябва. Фактът е, че половината от тях са химера, така че не си струва, да разчитате на тяхното изпълнение. Трябва също да бъдете внимателни с времето си, за да успеете във всичко. Ако пропуснете шанса за успех - след това, ще съжалявате.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Този ден, ще бъде лесно да намерите общ език, с всички с които се срещате. Ще може, успешно да решите всеки финансов проблем в хода на разговора и спора. Бъдете също, внимателни на пътя, особено ако сте пешеходци. Възможни са контузии и травми.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да се пазите от съмнителни предложения, както в работата, така и в любовта. Ако още не сте забравили бивш възлюбен, не бързайте да започвате нови взаимоотношения. Първо трябва всичко, да обмислите и да пуснете миналото, без значение какво. Със здравето може да имате проблеми, свързани със стомаха.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Вършете си работата си много внимателно, особено ако тя се контролира от шефовете ви. Имайте предвид, че финансовото ви състояние сега зависи, само от старанието и пълната ви заетост. В отношенията с избраника, ще има много романтика, което ще ви даде увереност в бъдещето. Вечерта, може да се заемете с духовни практики.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, силен психологически ефект върху вас, ще окаже абсолютно непознат. Случайно ще се срещнете и заговорите, което ще доведе до неясни ситуации. Денят също е добър за фитнес и грижи за здравето. Всичко това ще ви помогне за укрепване на организма, както и за разтоварване от отрицателната енергия.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес трябва отблизо да следите за здравето си. Възможни са инфекции и простудни заболявания. Не започвайте веднага с хапчета, по-добре пробвайте алтернативни методи, чай, мед, лимони. Планирано пътуване по лични причини, ще трябва да отложите, както и среща с бизнес партньори.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ще бъдете щастливи да споделите своя опит и да обмените идеи с колеги. Колективната работа , ще бъде от полза не само за вас, но и за цялата фирма, в която работите. В общуването с приятели не се позволявайте лекомислие и фамилиарност. Ако държите на отношенията, опитайте се да пазите дистанция.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Денят е благоприятен за учение и професионално развитие. Разбира се, ще ви бъде трудно да обхванете всичко, но ще постигнете отлични резултати. В работата, търсете надеждни партньори, от които зависи успеха и печалбата ви. В личния живот, не е необходимо да правите нещо особено, ако става дума за нов любовен партньор.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Първо трябва да преведете в ред мислите си и след това да се заемете с нещо ново и неординарно. От вашата инициатива и постоянство, ще зависят резултатите в работата ви. Възможно е да хванете близък човек в неискреност и лъжа. Ако е оправдано, не отстъпвайте от мнението си и най-добре временно се разделете.

Станете почитател на Класа