Скандалната Марина, лъснала в....

Скандалната Марина, лъснала в....
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    06.12.2017
  • Сподели:

Чеченката Марина, която лъсна в лесбо порно, за който първо БЛИЦ писа, и която участва в риалитито „Фермата" ще се окаже един от най-сложните образи в шоуто. Тя е отгледана от скромно и вярващо семейство. Възпитана е като пуританка и всякакви провокиращи и непристойни теми за секс са били строго забранени в нейното семейство, докато не се премества в България. Среща първата си и най-голяма любов – художник, за когото се жени и имат две прекрасни деца. Всичко е чудесно, докато мъжът й не започва да пие и да прилага системен физически тормоз над нея пред очите на двамата им синове. Тогавашната млада майка не е получавала подкрепа от никой, дори от собствените си родители, който са и казвали: „Ти си го избрала, ще го търпиш", разказва през сълзи Марина.

 

 

След 10 години, прекарани в тормоз, чеченката взима кардинално решение и напуска съпруга си, като остава сама на улицата с двете си деца. Без подкрепа, без никакви средства. Налага й се да живее сред цигани в мизерия, с 50 стотинки в джоба, като дори не може да си позволи лекарства за болния й син. Тогава животът й предлага решение, на пръв поглед за лесно изкарване на прехраната за семейството, но с много тежки последствия.

 

„Всяко едно нещо, което съм направила в моя живот, е било за да оцелея с децата ми. Работила съм в австрийска телевизия и съм била еротичен модел в предаване", обяви Марина пред хората, с които живее във „Фермата" вече близо три месеца. До този момент останалите участници не бяха наясно с този факт, който за външния свят лъсна още в началото на риалитито.

 

В продължение на 10 години Марина работи като еротичен модел и крие професията си от всички. След тези разкрития мненията във фермата бяха противоречиви. Макар да разбраха защо е избрала този път и с каква цел го е направила, не всички одобриха решението й. „Бях малко шокирана. Не я съдя, но в същото време не одобрявам това. Не знам, винаги съм си мислела, че има друга вратичка и ако искаш да успееш, ще успееш", сподели младата гимнастичка Валерия. Според бившият полицай

 

Станислав обаче по-добре да го прави за пари, отколкото като повечето момичета по дискотеките, които се държат като еротични модели без причина. А ето и част от скандалния лесбо порно клип на чеченката, който БЛИЦ публикува още в началото на септември месец:

 

видео http://static.blitz.bg/documents/newsimages/201709/1505906242-roshana-kiara-and-marina-sychkova-fermata-iii-shower.mp4

Прочетена 503 пъти