Дневен хороскоп 11 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Общувайте повече, правете запознанства и се срещайте с нови хора. Ако действате рано сутринта, до обяд се очертава да свършите важните въпроси и сделки. Сила и енергия имате много, но здравето не бива да пренебрегвате. Ако почувствате преумора - физическа и психическа, периодът на възстановяване ще бъде дълъг и болезнен.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще ви привличат експериментите и риска, а това може да ви подтикне към грешки. Помислете за това, че във ваша защита, няма да има много хора. По-малко обръщайте внимание на клюки за личния си живот. Вие сте личност, така че имате право сами да взимате решение, с кой да се срещате и с кой не.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес не бъдете прекалено общителни и избягвайте запознанства с подозрителни лица. Особено, ако те ви предлагат авантюристични начинания. Финансовото ви състояние, ще се подобри вечерта, когато върнете дълговете си. Ако ви мъчи главоболие и ниско кръвно, без лекар и лекарства няма да минете.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ситуацията в семейството ви, се очаква да е напрегната. Но не се обвинявайте за това, а импулсивните си роднини. Не позволявайте на никого да надзърта в личните и финансовите ви дела. Следобед, внезапно може да ви изпратят в командировка. Бъдете внимателни, като шофирате!

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви добър ден, когато светът наоколо ще е светъл и отзивчив. Всичко ще се реализира бързо и успешно, което ще ви предаде увереност. В любовта няма да се познаете с добротата и привързаността към партньора си. И здравето ви, ще е добро, стига да не забравяте за фитнеса и контрастните душове.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не трябва да отстъпвате от позицията си, дори ако започнат открито да ви нападат. Ако сте решили нещо, отстоявайте своето. Това особено важи за тези, които искат да променят жилището си или получават наследство. Събитията в семейния живот, малко ще ви радват, но ако се обърнете към интуицията си, ситуацията ще се нормализира към вечерта.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Движете се повече, взимайте важни решения и усвоявайте нови знания. Всичко това ще ви бъде от полза, дори ако не в този момент, в бъдеще със сигурност. Възможно е недоразумения във финансовата област, така че внимателно с парите. Тези, които са в отпуск, може да отидат сред природата или да се отдадат на приятно пазаруване.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Много от събитията в живота ви, ще са странни и неочаквани. Но вие сте готови за всякакви обрати на съдбата, така че не изпадайте преди време в паника. Печалба, може да дойде от близък роднина. Ако сте по-отстъпчиви и меки в отношенията си с избраника, никакви караници и слуховете, няма да ви разделят.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не трябва да се оттегляте в себе си, дори и ако настроението ви бъде дъждовно и облачно. Имайте предвид, че днес от вашето старание и постоянство зависи много. На първо място, кариерата и финансите и на второ, отношенията с бизнес партньорите. Денят е добър за тези, които ще пътуват или заминават на почивка в чужбина със семейството си.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Необходимо е, да обогатите вътрешния си свят и да усвоите нови знания. Не се ограничавайте с направеното - може да го направите по-добре. Някоя влиятелна личност, може да прояви към вас истински интерес и да ви помогне да намерите нещо наистина интересно. Но основната си работа не трябва да напускате, тъй като едното, няма да пречи на другото.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви психически труден ден, но ще имате шанс да решите финансовите си проблеми. Гледайте по-реално на нещата, тогава и животът ви, няма да изглежда толкова мрачен. През деня, може да срещнете стар приятел и да се договорите за съвместна работа. Не се страхувайте да започнете от нулата, дори и ако в миналото сте правили много грешки.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да се вслушвате повече в мнението на близките си, а не на съседи и познати. Не променяйте плановете си твърде бързо или ще съжалявате за пропуснатите възможности. Романтиката в любовта, ще ви направи по-чувствени и нежни, а това може да привлече към вас много поклонници. Вечерта е подходяща за срещи.

Станете почитател на Класа