Влезте в крак! Мъжете не си падат по тези 5 типа жени

Влезте в крак! Мъжете не си падат по тези 5 типа жени
  • Публикувана от: 
  • Дата:  
    14.11.2016
  • Сподели:
Момичетата много обичат да си играят на образи и типове, особено на такива, които мислят, че привличат мъжете, пише "За жената". Точно затова ще Ви изясним, по кои типове мъжете вече не си падат.

По-добре не си играй на такава, ако искаш да привлечеш вниманието на млад красавец, а не на някой пламенен чичак.

Фатална жена

Непристъпна женска, способна да смрази мъжа с един поглед. Загадъчна, страстна, артистична, непредсказуема и, най-вероятно, даже леко мистична. Мъжете трябва да спечелят тази жена, защото загадката привлича. А фактът, че фаталната жена е недостъпна, привлича двойно повече.
В действителност: опитите да се направиш на фатална жена в днешно време изглеждат като представление в стил читалищна самодейност. И това кара мъжа да изпитва странно чувство: ти правиш нещо, а незнайно защо него го е срам.

Многострадалната Геновева

В мъжките очи, жената, която се прави на разплакано детенце, определено е истеричка. Най-малко.
Нежно цвете и бедно коте в едно: ръце като клечки, скъсани стари кецове и очи, пълни с неизлечима мъка. Най-вероятно ще му се прииска да те вземе на ръце, да те прегърне, стопли, нахрани и веднага да се ожени за теб. Той е рицар и закрилник, това е инстинктът му!
В действителност: естествено, няма никакъв „рицарски” инстинкт. Това преди всичко е възпитание на пола. Между другото, определен тип мъже наистина имат слабост към „сирачета”, но на теб не ти трябва тиранин вкъщи, нали? А останалите, разбира се, няма да откажат да почерпят теб, нещастната, с дюнер. И толкова. Защото жената, която се прави на разплакано детенце, определено е истеричка. Най-малко. Най-много наистина е разплакано пораснало дете. О, не!

Лошо момиче

Перфектният образ! Можеш да правиш всичко, каквото искаш, да прекрачваш всички граници и в същото време да си необикновено привлекателна за мъжете. Бинго! Всъщност на кого могат да му харесват тези новоизлюпени „добри момичета”? Двайсет и първи век сме!
В действителност: точно, двайсет и първи. Деведесетте свършиха. Цялата работа е в това, че ти наистина можеш да правиш, каквото искаш. Включително да пиеш, да пушиш, да купонясваш в баровете до сутринта и да псуваш на майка. Проблемът е в това, че ако правиш само това, изглеждаш като музеен експонат реликва. Много мило, разбира се, но не е възбуждащо.

Кучка 2.0

Днешната кучка е мутирала, принципите ѝ сега звучат така: покажи на мъжа, че той нищо не струва, ако не е готов да свали света в краката ти.
Не знам дали помниш, но в началото на 2000-та рафтовете с книги бяха засипани с пособия от типа „Как да станеш кучка”. Не е ясно защо се е смятало, че кучките привличат мъжете, а държанието като такава помага за щастлив и благополучен живот. За щастие, странната тенденция доста бързо слезе от небосклона. Но днес неочаквано се завърна – в ново превъплъщение. Днешната кучка е мутирала, принципите ѝ сега звучат така: покажи на мъжа, че той нищо не струва, ако не е готов да свали света в краката ти. Това е първото. Второто е: приеми света, а самия него го отблъсни. Нека се влачи след теб и те умолява да размислиш. Нека първо да те спечели! Мъжете оценяват това, което са постигнали трудно!
В действителност: заедно с кучките през лятото са изчезнали и странните типове, които те са могли да привлекат. Но я си представи днешния лъмбърсексуален тип. Той е хипар, средностатистически градски ерген: брада и кокче, скейт и кецове, „Старбъкс”, стартъп и смартфон. И какво да прави той с кучка? Да рисува саркастични комикси по неин адрес?

Наивна глупачка

Наистина ли мъжете искат да са най-силните и най-умните? Наистина. Значи образът на наивна глупачка, която не може и крачка да направи без мъжка помощ, трябва да ги привлича. Логично ли е? Логично е. Затова повече възторжени писъци, повече пляскания с ръце, повече тъпи въпроси и повече възклицания „Ох, аз нищо не съм пипала, то само!”. И трябва да проработи!
В действителност: няма нищо по-изморително от чуждата тъпота, това е едно на ръка. Второ, безпомощността отдавна е спряла да бъде секси. И трето, всъщност ако не знаеш как да включиш тостера, можеш да го провериш в гугъл, нали? А ако изрично търсиш мъжа за помощ, то има два варианта: или не се сещаш, че можеш да го гугълнеш, или нарочно се правиш на тъпачка. Нито едното, нито другото, както разбираш, няма да привлече мъжа

Станете почитател на Класа