Слави изпраща адвокати на Виктор Калев

Слави изпраща адвокати на Виктор Калев
  • Публикувана от: 
  • Дата:  
    20.06.2016
  • Сподели:

Немалка сума ще трябва да плати Виктор Калев на вече бившия си шеф Слави Трифонов. След дълго увъртане и отлагане любимият актьор на зрителите на "Шоуто на Слави" няма да се появи повече на екран. Решението е окончателно и Виктор ще заплати висока цена, пише "България днес". Той все още има договор с Дългия, който изтича през есента."Няма да се размине без глоба. Адвокатите на Слави ще изпипат нещата. Сумата няма как да е огромна, защото Калев постъпи хитро. Изчака почти да свърши тв сезонът и тогава обяви решението си. Така ще плати само за 3-4 месеца", издават от екипа. Парите няма да са проблем за Калев, защото той подготвя свой авторски спектакъл, който се очаква да има голям успех.

"Това ми е мечта отдавна. Радвам се, че най-накрая я реализирам. Няма как да правя няколко неща едновременно. Зрителите ми липсват, но ще се видим на театралната сцена", лаконичен е Виктор. Той твърди, че между него и Трифонов скандал няма.

Според хора от екипа добрите отношения са само за пред хората. Слави не обича колеги, които го напускат. Наскоро Дългия сподели, че за свое семейство счита единствено тези от екипа, които са останали до него. С думите си визира именно Виктор Калев, който почти година го увърта дали ще работи за него или не.

Макар до последно името му да стои във финалните надписи на "Шоуто на Слави", Калев отдавна не посещава репетиции. Повече от две години Виктор обмислял постъпката си. Окончателният край идва през миналото лято. Тогава шоуто излъчи повторение на предаването, в което Калев се гаври с президента Росен Плевнелиев в скеч. Това се случи в деня, в който президентът изживя най-голямата си лична трагедия. След случилото се Калев изпадна в депресия и повече така и не се появи на екран. Още тогава той е категоричен в решението си да се махне, но изчакал скандалът да отшуми.

Станете почитател на Класа