Къркеланов: Тя е феномен, просто стил Лили Иванова

"Искам да успея да остана доволна от себе си, искам да имам една невероятно щастлива и емоционална публика. Хората да са щастливи, че са дошли на концерта ми и до края да останат такива". Това заяви за БГНЕС примата на българската музика Лили Иванова за предстоящия й концерт на 22 ноември в зала "Арена Армеец" в столицата.

Фотоизложба от мигове с примата Лили Иванова бе открита днес в зала "Средец" в Министерство на културата, с автор Васил Къркеланов. Събитието прехожда нейния голям концерт на 22 ноември в зала "Арена Армеец", за който стана ясно, че билетите са почти изцяло продадени.

Примата на българската естрада Лили Иванова уважи фотоизложбата, по времето на откриването на която й бе връчена статуетка – наградата Евробет за съвременно българско изкуство от управителя на компанията Олга Тодорова. Наградата е учредена преди 2 години с цел да отличава творци с високи постижения от страната.

"Тя настина е феномен, просто стил Лили Иванова", заяви пред БГНЕС Васил Къркеланов. "Аз от 10 години работя с нея и мога да кажа, че при Лили нещата са съчетание между един много голям дар от Господ и страшно много труд, смесени с отговорност към нея самата и към продукта, който прави, обясни той. Нормално е, даже е задължително такъв човек да има успех", категоричен бе Къркеланов.

Станете почитател на Класа