Дали "Инкогнита" ще премине бариерата на Киномания 2012

Антон Хорн - световноизвестен диригент, подготвя премиера на ново музикално произведение по мита за Прометей, във връзка с което трябва да преодолее много конфликти. Неговото динамично ежедневие е разтърсено от Доротея - младо момиче със свръхестествени способности, което се крие от полицията. Тя го въвежда в свят на непознати и необясними духовни енергии, които правят възможно човек да полети и променят изцяло живота му.
Премини бариерата! Филмът Инкогнита е анализ на необятния и противоречив свят на човека. Това е нов прочит на повестта „Бариерата“ на Павел Вежинов - метафизичен поглед на режисьора Михаил Пандурски в тъмната бездна на човешкото подсъзнание. Инкогнита е вълшебно огледало, в което всеки от нас може да се огледа…

България, 2012, 116 мин. Сценарий: Михаил Пандурски и Николай Акимов, по мотиви от повестта “Бариерата” на Павел Вежинов, режисьор Михаил Пандурски, оператор  Иво Пейчев, музика Константин Цеков. Участват  Георги Стайков, Ива Гочева, Стефан Данаилов, Наум Шопов, Бойка Велкова, Валентин Ганев, Стоян Алексиев, Емилия Радева и солисти от балета на Софийската опера.


Трейлър на филма може да видите тук.


Станете почитател на Класа