Промо видео разкрива новият ED-209, който ще видим в “Робокоп”

Първото промо видео, част от рекламната кампания на предстоящия ребуут на “Робокоп“, беше показано от Columbia Pictures и MGM, като се очаква да бъде прожектирано и следващата седмица на комикс фестивала Comic-Con. Във видеото виждаме представянето на новият робот ED-209 от OmniCorp, който цели да защитава хората.

Към представянето на ED-209 има и изявление, гласящо: ”За половин век, тези думи се превърнаха в рамка, върху която OmniCorp има за цел да изгради един по-светъл свят.

Ние не създаваме пасивна технология. В OmniCorp, нашите решения генерират безопасност през целия ден. Без значение от пречките – политически, културни, философски – ние преследваме нашите убеждения по целия свят, за да осигурим мир и спокойствие във всеки един дом.

Нашите продукти ще се грижат за живота ви. Нашите хора са вдъхновили вашето бъдеще. Нашата страст винаги ще бъде на ваша страна.“

Самият филм ще бъде ребуут (рестарт) на лентата на Пол Верховен от 1987 г., в която се разказва за полицейски офицер, който след като почти е убит на бойното поле, се “възражда“ като киборг, борещ се срещу престъпността.

“Робокоп” се очаква по кината от 9 август следващата година.

Cineview.eu

Станете почитател на Класа