Силвия Великова: Все по-малко хора ще рискуват да задават въпроси след кризата в БНР

Силвия Великова: Все по-малко хора ще рискуват да задават въпроси след кризата в БНР
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.09.2019
  • Сподели:

Оставам в БНР, няма да се откажа сама от работата си. След такава криза обаче все по-малко хора ще рискуват да задават въпроси, защото знаят какво може да им се случи. Това каза в предаването "Тази събота" по бТВ журналистката Силвия Великова, която беше свалена от ефира на програма "Хоризонт", а след разразилия се скандал бе върната като водещ.

 

 

 

 

"Усещането "да си задраскан" е ужасно, много е обидно. В рамките на няколко часа ту плаках, ту се смях истерично. Започнаха да пишат колеги и разбрах, че е имало смисъл това, което правя. Получих голяма подкрепа”, разказа Силвия Великова пред бТВ.

"Очевидно СЕМ ще направят това, срещу което като съдебен репортер многократно реагирам, а именно всичко в тази държава да се решава от прокуратурата”, допълни тя.

Силвия Великова каза, че остава актуален въпросът защо е била върната на работа след обаждане на премиера Бойко Борисов, ако нейният генерален директор не е под натиск.

"Политиците имат нужда не от държачи на микрофони, а от хора, които да ги поставят в некомфортна среда и да им задават въпроси. Иначе няма нужда от нас. Казусът ни дава шанс да се опитаме да се измъкнем всички заедно от ситуацията, която ни е поставила там, където сме”, каза още Силвия Великова.

Станете почитател на Класа