Ентусиаст издаде уникална книга, ще помогне да се преборим с негативизма

Ентусиаст издаде уникална книга, ще помогне да се преборим с негативизма
  • Публикация:  Елиана Митова
  • Дата:  
    17.09.2019
  • Сподели:

Как да изхвърлите негативизма от живота си завинаги?

 

* Как да се справите с вашите роднини, приятели и познати, които са пристрастени към драмата?

 

* Как да овладеете симптомите на посттравматичен стрес и безпокойство?

 

* Как да постигнете вътрешен мир и да балансирате живота си?

 

Отговори на тези и много други въпроси можете да откриете в единствената по рода си книга „Събуди сиянието в теб“. В нея авторката Дорийн Върчу ще ви преведе през процес, който ще определи вашия драма коефициент. Чрез него ще откриете до каква степен сте склонни да толерирате и поемате стрес от обкръжаващите ви хора и ситуации. Книгата ще ви помогне да преодолеете своята страст към драмата, да се освободите от негативизма и да възстановите вътрешния си мир. Разберете как да събудите сиянието в себе си, защото то винаги е било там. Сега е моментът!

 

Ентусиаст издаде уникална книга, ще помогне да се преборим с негативизма

 

За автора

 

Световноизвестната писателка Дорийн Върчу е автор на множество бестселъри, сред които „Лечение с ангелите“, „Послания от ангелите“ и „Целебни слова от ангелите“. Тя е доктор по психология и лечител на духа чрез ангелска терапия, занимава се с парапсихология и ясновидство.

Дорийн е уважаван автор, духовен водач и терапевт. Редовно участва в международни телевизионни и радиопредавания, в които говори за силата на ангелите, числата и тяхното значение. Разказва за подробната информация за числата, която е получила посредством медитации и занимания с ангелите. Води рубрики в духовни периодични издания, провежда курсове и семинари за работа с ангелите.

Станете почитател на Класа