"Световният заговор срещу жените” излиза с логото на КК "ТРУД"

  • Азора Райс представя най-новата си книгa  "Световният заговор срещу жените, отново в жанра популярна забавна психология. В нея тя проследява развитието на мъжкото и женското начало в историята. Преминава през много известни личности от древността до днес и показва начина, по който те са оказали влияние върху формирането на съвременната жена. Ако искате да разберете тайните на заговора срещу жените и женското начало и да се освободите от предразсъдъците, тази книга е именно за вас. Очаква ви един цял нов свят! Просто разлистете книгата и се насладете на приятния полет!
    Сигурно мнозина ще се запитат, защо след книгата със съвети как всяка дама може да „улови в мрежите си един милионер”, авторката пише книга, свързана с правата на жените и тяхното положение в обществото. Обяснението е просто. Става въпрос за лична мотивация да напише подобна книга. Сами ще се уверите, че изданието ще е от голяма полза на всяка дама да привлече вниманието на мъжкия пол. Затова и Азора Райс смята за много важно да бъде установено как и защо обществото дълго време е потискало жените и тяхната възможност за избор.
    Авторката вече е издала книгите „Как да се омъжим за милионер”, „Как да спечелим нашия избраник”, „Интимен хороскоп” и редица други произведения, преведени и на италиански език.
  • „Световният заговор срещу жените”, 200 с., цена: 12.99 лв.
  • Повече информация можете да получите на тел: 02 / 942 23 76 или на www.trud.cc.

Станете почитател на Класа