Стилно фюжън парти отбеляза лансирането на новия продукт на Загорка – Fusion (Снимки)

С първата си музикална колаборация Рут Колева, Миленита и SkilleR представиха новото лятно изкушение от марката Загорка – Zagorka FUSION. Новият продукт, който е комбинация от плътния вкус на класическата бира Загорка и деликатната сладост на ароматно бяло грозде, бе лансиран по време на специално парти. С представянето на Zagorka FUSIONна пазара компанията затвърждава позицията си на иноватор в бранша, а марката продължава да бъде прогресивна и да поставя началото на нови тенденции. Загорка има амбицията да предлага на пазара нови вкусове, създадени специално за българските потребители.

Zagorka FUSIONизлиза на пазара в началото на летния сезон и е насочена към младите и динамични хора, които традиционно консумират коктейлни и нискоалкохолни напитки и не се страхуват да експериментират и да откриват нови удоволствия. Новият продукт е с нискоалкохолно съдържание – 2 % и изненадващ плодов вкус и аромат. Благодарение на уникалното фино съчетание на концентрат от гроздов сок и висококачествена бира Загорка, Zagorka Fusion гарантира удоволствие за всички сетива и наслада в летните дни.

„Ние в Загорка се стремим винаги да предлагаме иновативни и неочаквани продукти, които да създават нов стил и очаквания сред потребителите“, казва г-н Рууд ван ден Ейнден, изпълнителен директор на „Загорка“ АД. „След успеха на Zagorka Rezerva 2011, която промени нагласите на консуматорите, решихме да ги изненадаме с ново предложение за лятото, специално разработено за българския пазар.” допълва той.

Zagorka FUSIONе идеална компания за срещи с приятели в късния следобед, чудесно допълнение към обяда в горещите дни, както и към партито в летните нощи. Новото предложение от Загорка е представено на пазара в опаковки със смел дизайн в златно и лилаво – стъклена бутилка от 330 мл (препоръчителна цена 1,20 лв.) и кен от 500 мл (препоръчителна цена 1,30 лв.) и е вече в търговската мрежа.

Снимки на:

 http://newsmaker.bg/site/viewAlbum/id/415

Станете почитател на Класа