България за втори път историята ще спаси Европа! Заради нас Истанбулската не може да стане европейски закон…

България за втори път историята ще спаси Европа! Заради нас Истанбулската не може да стане европейски закон…
  • Автор:  Добри Божилов, Komentari.com
  • Дата:  
    10.11.2018
  • Сподели:

 

Чудесна новина: ЕС не може да се присъедини към Истанбулската конвенция заради България

Бунтът на малка, окаяна и бедна България, е на път да нанесе брутално тежък удар на соросоизма, неолиберализма и на атаката срещу Европа.

 

 

 

В отговор на въпрос на депутата Иво Христов, външната министърка Захариева обяви, че страната ни по същество ще наложи вето на приемането на Истанбулската конвенция като европейски правен акт.

При това в момента ние сме единствените, които го правят, защото позицията ни е, че документът противоречи на българската Конституция. Т.е. няма как да влезе в сила. Други страни обявили се “против” няма, дори да не са съгласни с някои текстове.

 

https://frognews.bg/images/MILAN/obshti/gays.jpg

 

Тъй като за подобни договори е нужно единодушие, то ЕС фактически ще бъде блокиран да приеме конвенцията.

Това е много важна победа. Оказва се, че една малка държава ще донесе победата в една от най-важните битки за човещината и разума в Европа.

 

http://privet-rostov.ru/uploads/posts/2018-01/1515317214_image.jpg

 

Ситуацията много прилича на 717 година, когато армията на малката тогава България, разгромява арабите и спира нахлуването в Европа.

 

 

По принцип Истанбулщината може да се приема и страна по страна с вътрешни ратификации. Но ако се бе приела в ЕС, след това никоя страна не би могла да я отмени, ако види пагубните и действия. Точно това целяха соросоидите. Целият ЕС е една соросова конструкция за приемане и налагане на такива договори.

Европейски приет закон става задължителен и после отново се променя само с единодушие. Докато ако си ратифицирал самостоятелно конвенцията, после можеш да я денонсираш.

България по същество запазва възможността на страните да се опомнят на по-късен етап и да се измъкнат. Предотвратяваме поредното налагане на окови с международен правен акт.

Мисля, че ако погледнем какво полезно за света, и за Европа, са направили другите европейски държави, трудно ще намерим нещо сходно.Гордейте се с това, българи, защото то е нещо истинско…

Т.е. смазаното ни самочувствие и самоунижение, че сме “втора ръка” европейци трябва да отиде в боклука. Ние сме най-първата ръка европейци, и това което правим струва повече от всички еврофондове взети заедно, от всички глупости на Макрон и Меркел, от всевъзможните псевдно-ценности, с които западът се гордее. Истинската ценност ние я защитихме, и то точно когато бяхме най-слаби…


Прочетена 193 пъти

Станете почитател на Класа