Военен комунизъм при капитализма

Преди няколко дни зам.министърката на регионалното развитие Крумова заяви пред 24 часа, че за всеки човек в България трябва да има адекватен и сигурен достъп до жилище.

 

Звучи хубаво, но дяволът е в подробностите. Не за всеки българин, не, а за всеки ЧОВЕК, който е в България – пакистанец турчин, суданец – трябва да има достъп до жилище. Виждате ли разликата ?

 

Всички знаем, българите имат достатъчно жилища. Ако не в центъра на София, но наоколо, да не говорим по селата и малките градове, колко милиони квадратни метри има свободни. Да, но на тях им трябват площи, за да заселват чужденци.

 

 

И какво кроят точно ? “ Ако жилището е празно, защото човекът е в чужбина, би следвало да има механизъм, по който държавата и общините да могат да го използват. Такива жилища ще бъдат предоставени за управление на общината “, казва зам.министърката.

 

Браво ! Върнахме се в епохата на военния комунизъм ! “ Било следвало .. “ ! Откъде следва – от Конституцията ли ? Значи ако човекът, отвратен от обстановката, условията или управлението тук замине за чужбина, ще му вземат жилището и ще настанят семейство от Бангладеш или Судан. Просто търсят механизма за налагането на схемата.

През 80-те години имаше подобна измишльотина – семейство не може да има повече от едно жилище. Тогава много хора се изпоразведоха, за да си запазят втория апартамент.

 

Откъде идва грабителската схема – от Световната банка, разбира се. Направили те стратегия, без някой да им я иска и сега карат слугите си да я прилагат.

 

Разбойнически идеи, антибългарски, ужасяващи, откъдето и да ги погледнеш. Значи България ще бъде заселена с мигранти и турци, за които трябва да се подготвят добри условия. Значи жилището ви ще бъде предоставено за управление, после децата ви ще бъдат предоставени за възпитание, след това и вие ще бъдете предоставени за ползване. Накрая държавата ще бъде предоставена за стопанисване, разбирай – от една съседна страна.

Военният комунизъм трябва да бъде сринат, преди да са почнали да го строят.

 

 

Станете почитател на Класа