Анализатор посочи от кой политик се страхуват всички партии в момента

Анализатор посочи от кой политик се страхуват всички партии в момента
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.06.2022
  • Сподели:

За мен протестите в подкрепа на правителството са по-скоро протести, които са срещу старото управление”. Това каза журналистът Иво Инджев в извънредното студио на  NOVA “Вотът на недоверие - дебатът”. 

 

Според Петър Карабоев “умението да се води дебат в българският парламент беше унищожено. Българите показаха ясно миналата година - 3 пъти, че не искат управлението на ГЕРБ и ДПС”.

Политическият анализатор Кузман Илиев определи дебата като “предизборна ситуация”.

“По-скоро в момента сме в една предизборна ситуация, в която всеки се опитва чрез протестите да възпали ядрата на своя електорат”, каза Илиев. Неговото мнение сподели и социологът Алексей Пампоров.

“Дебат днес нямаше, с изключение на Корнелия Нинова, която изненада много хора, но тя държеше един възпитан тон и говореше с факти. Всичко останало беше в сферата на предизборна кампания, на нападки и обиди. Ако утре има пълен кворум с 240 депутати, вероятно правителството ще падне. Но ако някоя партия реши да си спести присъствието, може би ще остане правителството”, каза Пампоров.

Според него “големият страх на всички е служебният кабинет на президента Радев”. “Ако има някой, който плаши всички формации в момента - това е президентът Радев", каза още социологът.

 

Станете почитател на Класа