Дърева гневно към Нинова: Затвори вратата на “Позитано” от външната страна!

Дърева гневно към Нинова: Затвори вратата на “Позитано” от външната страна!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.04.2021
  • Сподели:

След вчерашната новина, че соцлидерката Корнелия Нинова съди поредната журналистка за „обида и клевета”,  ветеранката в червените редици Велислава Дърева избухна в гневен изблик. Ядосана, тя призова лидерката на БСП да затвори вратата на “Позитано” от външната страна.

 

„Корнелия Нинова тръгнала да съди Албена Шавел за клевета и обида. Що? Щото Албена мисли с главата си за разлика от корнелианците от последния ден. Албена е поредният “враг” след Румен Петков от Поглед. инфо, доц. Таня Буруджиева и Калина Андролова”, възмущава се Дърева.

 

„Уведомявам г-жа Нинова, че ако реши да съди всички социалисти, леви хора, критици, (инако)мислещи, анализатори, журналисти, социолози и политолози, няма да й стигнат 40-50 години! Много са, Нинова! Много сме!

 

Няма как да прочистиш БСП от социалистите! БСП е НАШАТА партия, с която ти нямаш нищо общо! Българските социалисти, Нинова, не са козичките на баба Дора, които мрат да ги гушкаш, да ги цункаш и да се снимаш с тях! No pasaran! И затвори вратата на “Позитано” от външната страна!”,

 

избухна Велислава Дърева във Фейсбук. Междувременно благоевградските социалисти изпратиха на Корнелия Нинова кърваво писмо, в което директно я обвиняват за изборната загуба.

 

„На 4 април тази година Българската социалистическа партия претърпя най-тежкото си изборно поражение в национален мащаб за всичките 30 години преход”,

 

пишат червените общински председатели от Благоевград, Кресна, Якоруда, Симитли, Банско и Петрич. „Националният съвет на БСП наложи водачи на листи, коалиционни партньори и граждански квоти без диалог с местните партийни структури и без да се съобразява със ситуацията в районите”, оплакват се социалистите. И констатират:

 

„Ръководството на партията не подкрепи президента, който БСП издигна, който е с най-висок рейтинг и олицетворява всички надежди на българските граждани за промяна. По този начин ние допуснахме българските граждани да ни разглеждат не като алтернатива и носител на промяна, а като част от статуквото”.

 

В заключение те призовават Корнелия Нинова да подаде оставка, заедно с всички ръководни органи на партията, и да се насрочи ново заседание на 50-ия конгрес за избор на нови ръководни органи на БСП. 

Станете почитател на Класа