Докато ГЕРБ се тресе: Цветанов прави обиколки с Веско Маринов

Докато властта в лицето на ГЕРБ се тресе от национален протест с искане за оставка, бившата „дясна ръка“ на Бойко Борисов – Цветан Цветанов, е бил на „опознавателна“ обиколка из региона на Кърджали.

 

Доскорошният №2 в управляващата партия се е срещнал с шефове на регионални структури на държавни институции в областния град.

Това разкриха за 24rodopi.com отлично запознати с воаяжа на бившия зам.-председател на ПП ГЕРБ.

Политиката обаче не била основна тема на разговорите, посочиха източниците ни. Цветанов запознал местни директори, някои от които назначени по негово време, със създадения Евро-атлантическият център за сигурност. Цветанов искал да научи какво е отношението и какви нагласите в региона към евроатлантическата насоченост в новия му проект. В срещата е взел участие и бивш областен управител на Кърджали.Цветан Цветанов е бил в региона заедно със своя стар другар Веселин Маринов. В същото време обаче любимият певец на бившия зам.-шеф в ГЕРБ уплътнил времето си с нещо полезно - имал срещи с общински кметове в Кърджалийско и Смолянско. Маринов представил идеята си за отпечатване на справочник, като запознати твърдят, че той търсил финансиране от местната власт – между 6000 и 20 000 лева в зависимост от броя на страниците за популяризиране на общината.

 

 

 

Припомняме, че на 18 юни Веселин Маринов бе на посещение и „непринуден разговор за развитие на културата“ в Ардино. Кметове потвърдиха за офертите на певеца.

Станете почитател на Класа