Борислав Игнатов стои до своето момиче: Обичам я! Ще водя кампанията с още по-голяма решимост

Борислав Игнатов стои до своето момиче: Обичам я! Ще водя кампанията с още по-голяма решимост
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    09.09.2019
  • Сподели:

"Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив? Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна. Аз обаче не се отказвам, напротив - ще водя тази кампания с още по-голяма решимост". Това обяви кандидатът за кмет на София от "Демократична България" арх. Борислав Игнатов в официално изявление във фейсбук. Повод за реакцията му станаха неприлични снимки на приятелката му, разпространени преди дни от ПИК. Унизителната публикация бе осъдена от голям брой медии.

Снимка: БТА

 

 

Ето и пълният текст на съобщението:

"Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите. Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз.

Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине.

Тя предприема необходимото снимките да бъдат свалени. Незабавно подава и жалба в МВР, към която предава и флашка с разпространените против волята ѝ снимки. Следствието обаче остава без резултат.

Сега, когато тези снимки се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и вече се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания. Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив? Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна.

Аз обаче не се отказвам, напротив - ще водя тази кампания с още по-голяма решимост. Надявам се всичко това да послужи на други млади хора да се предпазят от грешки на кого се доверяват и как се държат в дигитална среда. Благодаря на всички, които искрено ни подкрепят. Давате ни сили в много труден за нас момент. Стоя до моето момиче и я обичам".

Прочетена 484 пъти

Станете почитател на Класа