Джамбазки скочи заради случващото се в Сирия: Всичко започна с лъжа и поддържане на главорези, убили милиони хора

Джамбазки скочи заради случващото се в Сирия: Всичко започна с лъжа и поддържане на главорези, убили милиони хора
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.04.2018
  • Сподели:

„По-скоро това е запазване на геополитически позиции. Бяхме свидетели как в продължение на повече от шест години се поддържат разни главорези".

 

Това мнение изрази евродепутатът Ангел Джамбазки в сутрешния блок на Нова телевизия във връзка с горещата новина от сутринта, че САЩ, Франция и Великобритания са нанесли въздушни удари по Сирия. „За разбиването на държавите в Близки Изток започна с една огромна лъжа.

 

Тази за химически оръжия. Такива не бяха открити.

 

Тази война продължат и днес. Заради тази лъжа загинаха милиони хора", поясни още той. „Тази коалиция разруши и Либия. Изобщо световният ред в тази част на глобуса беше променен за лошо.

 

Потърпевш е ЕС, защото тази война заля нас с мигранти", каза още евродепутатът. „ЕС не се плаши да изкаже ясна позиция. Именно ЕС пое бежанската вълна, която е следствие от случващото се там", бе мнението, което пък изрази евродепутатът Емил Радев.

 

„ЕС няма достатъчно военна сила в този район, затова и е в по-слаба позиция", каза още той и допълни, че именно заради това дипломатическите ходове на ЕС са по-слаби.

Прочетена 507 пъти

Станете почитател на Класа