Виолета Сечкова възмутена от Христо Иванов. Набедил я за Мата Хари от спалнята на премиера

Виолета Сечкова възмутена от Христо Иванов. Набедил я за Мата Хари от спалнята на премиера
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.01.2021
  • Сподели:

Виолета Сечкова написа отворено писмо до съпругата на Христо Иванов, съпредседател на "Да, България". В него Сечкова изразява възмущението си от намеците на Христо Иванов, че тя е жената, направила скандалните снимки и видео на чекмеджета с пари в спалнята на премиера Бойко Борисов. Намекът Иванов направи в пост в официалния си профил във Фейсбук, придружен от скрийншот на новината за назначаването на Виолета Сечкова за почетен консул на Република Корея в Пловдив. Публикуваме писмото на Сечкова, което бе изпратено до медиите.

 

 

Отворено писмо от една възмутена жена, майка и съпруга до всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“

 

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.  

 

На 13.01.2021 г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

 

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

 

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

 

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

 

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?

 

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.

 

Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.

 

С уважение:

Виолета Сечкова

 

А ето и поста на Христо Иванов във Фейсбук:

 

"Явно - хепи-енд.

 

Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция. Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзаващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата - крайно услужливо - успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казано, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла...

 

Честито на корейците!

 

P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза."

 

 

Гласове

Станете почитател на Класа