Страховити подробности за сина на Чапа, обрал банка в София

Страховити подробности за сина на Чапа, обрал банка в София
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.02.2020
  • Сподели:

Най-малкият син на известният скулптор Георги Чапкънов – Чапа – Константин е обрал клона на банката на бул. „Цар Борис III" с пистолет играчка". Престъплението беше извършено в сряда около 10:10 часа. Обирджията облечен в розови дънки, с розови обувки и чорапогащник на главата, насочил оръжие срещу касиерката и задигнал около 12 000 лв. „Нищо няма да кажа, една дума няма да кажа, вие от това живеете", ядоса се вчера бащата, потърсен за коментар, пише „Телеграф". Близки до семейството разказват, че Коста, както го наричат на галено, имал много сериозни психически проблеми, отключени от употребата на наркотици.

 

Резултат с изображение за „чапкънов“

 

През лятото на 2019 г. бил настанен в психиатрична болница за лечение. Константин живее в „Овча купел" заедно с жена си и двете си деца – недалече от сградата, в която се помещава обраната банка. Константин не работел, жена му Станислава гледала двете им дъщери. И двамата били хора на изкуството, помагали на Чапа с творбите му, а той им давал пари, когато продаде някоя от тях.

 

Резултат с изображение за „чапкънов“

 

Сериозна помощ Константин и Станислава получавали от родителите на жената. Според познати на задържания Константин се сринал, когато преди 5 години майка му починала. Двамата били много привързани, разказват негови близки. В същото време в средите на хората на изкуството знаят, че Коста имал проблеми с дрогата още от младежките си години. В последно време закъсал сериозно и с черния дроб. Доста често хора го виждали в неадекватно състояние, включително и да се разхожда гол с картина под мишница. По тази причина близките му се надявали, че той трябва да бъде лекуван.

Станете почитател на Класа