Кошлуков не знаел, че взима с 40% над заплатата си, наложи си наказание

Кошлуков не знаел, че взима с 40% над заплатата си, наложи си наказание
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    27.11.2019
  • Сподели:

Истинският директор ръководи не с наказания, а с пример. Веднагически, след като разбрах това, си пуснах заповед и се самонаказах, като отрязах това увеличение. Не съм видял, че взимам пари отгоре, сега ще ги възстановя като няма да получавам известно вре

Декември и януари няма да получавам заплата, първо да ми дойде акъла. Това обяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков в студиото на "Още от деня".

Той обясни, че без да се усети, е получавал с 40% повече, тъй като от предходното ръководство останала такава заповед. По този начин в продължение на пет месеца взимал отгоре върху възнаграждението си.

 

,,Истинският директор ръководи не с наказания, а с пример. Веднагически, след като разбрах това, си пуснах заповед и се самонаказах, като отрязах това увеличение. Не съм видял, че взимам пари отгоре, сега ще ги възстановя като няма да получавам известно време. Това, че съм взимал е напълно законно, но и напълно неморално. Извинявам се на колегите, че понеже съм напълно нехаен и небрежен, съм взимал една торба пари повече'', отсече Кошлуков.

 

 

Станете почитател на Класа