Феминизъм и феминизъм

Днешните феминисти не си отварят устите, когато стане въпрос за жените в С.Арабия или Пакистан. В страни, където жените наистина се нуждаят от подкрепа и глас, защото техният е отнет и той не се чува. В Афганистан и С.Арабия жените се пребиват с камъни или екзекутират за неща като прелюбодейство или вещерство.

 

 

Ако се омъжат за чужденец си губят гражданството. През 2015 г. в С.Арабия уж им дадоха право на глас, но само ако получат "разрешение" от съпруг, баща или брат. Все още не могат да карат автомобили (евентуално щяли през лятото да гласуват за разрешение) или да излизат сами.

 

Феминистките също не си отварят устите за "обрязванията " на жени и момичета в страни предимно в Африка и Близкия Изток. Днес над 200 милиона жени са генитално осакатени заради религиозни или местни жестоки обичаи. Не си отварят и за устите за хомосексуалистите, които в 15 страни са преследвани и често екзекутирани.

 

Но си отварят тъпоумно устите, когато искат да вкарат "бежанци", 70-80% от които са мъже, от неизяснен произход, без паспорти, и в повечето случаи изоставили жените и децата си в военни и конфликтни райони. А след това засрамени мълчат пред епидемията от изнасилвания в Германия, Швеция и Дания.

 

Феминистките излизат по улиците и крякат за ратифициране на конвенции, които биха вкарали някакви джендър термини, които никой все още не може да класифицира, нито пък да даде поне точен техен брой. Отварят вратичката да се позволяват многоженството и съответно шериата. Щото по логика това би трябвало да е следваща стъпка. С какво право забраняваме многоженството и брачни съюзи межу 5, 6 или 7 човека? Да имаш 3 майки, 2 бащи и един джендър ментор. Вместо да пазят семейното огнище и правата не жените, феминистките правят обратното. Затова организатор на най-големия феминистки марш -Women's March, e Линда Сарсур, която подкрепя салфизма, забрадките и ХАМАС.


А тълпища неориентирани стада, търсещи смисъл в измислени и слабоумни каузи, сляпо и щумно мучат на тези "маршове".

 

В същото време в Сирия хиляди жени хващат оръжие и се бият с брадати изроди, които единствено изнасилват и колят. Безстрашно и без помпозни паради по улиците или празнословия по социалните мрежи. Там е зоната на търсещи внимание феминисти, които не само принизяват каузата и идеологията, а я превръщат в заслужаваща само подигравки палячовщина.

Станете почитател на Класа