Вечерите, които ще ви предпазят от стрес през седмицата

Вечерите, които ще ви предпазят от стрес през седмицата
  • Публикувана от: 
  • Дата:  
    10.07.2015
  • Сподели:

Ние живеем в един забързан свят, който е причинатаи за големия стрес, които трупаме ежедневно. Времето е малко, не ни стига за почти нищо, включително и да се храним пълноценно. В последно време се научихме да планираме нашите хранения, което спомага за свалянето на нивото на стрес. От международната платформа foodpanda подбраха 5 подходящи ястия за вечеря, които ще ви помогнат да консумирате здравословна храна и да не натоварвате организма вечер. Тезибързи исъвсем простичкивечерисавашият билет заеднабезпроблемнаседмица.

Запечени зеленчуци с кашкавал- Приготвят се бързо, лесно, а е вкусно и подходящо за вечеря. Зеленчуците спомагат за свалянето на стреса, така че ги консумирайте по всяко време на деня. За вечеря може да сготвите или поръчате това страхотно ястие, което ще разнообрази менюто ви.

Пуширана сьомга с естрагон - За вечеря е важно да подбираме храни, с ниско съдържание на калории. Сьомгата е подходяща, защото съдържа Омега 3 мазнини, които също спомагат за редуциране на стреса. Отнема малко време за приготвяне, а удоволствието от вкуса и е неописуемо.

Ризото със скариди и копър- Въпреки, че оризът се препоръчва за обяд, ние често го консумираме и за вечеря. Лесно, вкусно, бързо и леко за стомаха ще бъде, ако го приготвите с малко скариди, копър и лимонена кора.

Супа- Сега е лятото, така че може да възползвате от студени супи- таратор или гаспачо. Ще ви заситят достатъчно, за да не усещате глад, а в същото време ще може да спите спокойно, без да сте натоварили стомаха си .

Салати- избирайте свежи зеленчуци, които може да гарнирате с малко сирена. Те ще ви заситят бързо, благодарение на полезните фибри, които оказват положително влияние върху стреса.

Ние ви съветваме да се храните, така че да се подмладявате и да не позволявате на стреса да се намести и на трапезата.

Станете почитател на Класа