Трифонов просташки към Борисов: Я?! Ти какво искаш да кажеш, бе господин министър-председателю?

Трифонов просташки към Борисов: Я?! Ти какво искаш да кажеш, бе господин министър-председателю?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.02.2021
  • Сподели:

В заключение искам да отбележа, че тази реплика беше казана на полето, а мъдрият български народ е казал, че полето ражда само тикви, е умозаключението на чалгаря

 

 

Шоуменът и политически лидер Слави Трифонов отново отправи критика към премиера Бойко Борисов.

Поводът този път е изказването, направено във връзка с повишения кредитен рейтинг на страната.

„Несигурният резултат от предстоящите избори може да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза преди дни Борисов, а според Трифонов в тези думи се крие нещо нередно.

Ето какви мисли подреди по този повод лидерът на "Има такъв народ":

"Я?! Ти какво искаш да кажеш, бе господин министър-председателю? В една демократична държава – член на Европейския Съюз и НАТО, какво значи сигурен и несигурен резултат от изборите? Аз го разбирам така – сигурен резултат е, ако ти спечелиш. Несигурен е, ако загубиш.

Досега все на сигурно ли играхте? Но само едно е сигурно - че решава избирателят, суверенът, българският народ. И щом сме се докарали дотам никой да не обръща внимание на тази реплика – нито журналисти, нито медии, нито никой, значи нещата наистина са много зле. В заключение искам да отбележа, че тази реплика беше казана на полето, а мъдрият български народ е казал, че полето ражда само тикви".

 

 

Станете почитател на Класа