Огнян Герджиков: Сега научавам, че Пеевски ми е редил кабинета, благодаря му, защото беше много успешен

Огнян Герджиков: Сега научавам, че Пеевски ми е редил кабинета, благодаря му, защото беше много успешен
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.07.2020
  • Сподели:

„Сега научавам, че г-н Пеевски е наредил служебния кабинет. Искам да му благодаря след три години един много сполучлив кабинет, който направи едни от най-честните избори от 1989 г. насам. Доскоро бях скромен, но това правителство беше много успешен“. Това заяви бившият служебен премиер проф. Огнян Герджиков пред БНР.

„Очевидно подборът в кабинета е бил много добър, след като Бойко Борисов ползва хора от него като Деница Златева и Кирил Ананиев. Нека да се гласува доверие на Делян Пеевски пак да нареди служебния кабинет, щом първият е бил успешен. Бойко Борисов е прав, че идват тежки месеци и идва криза заради тази пандемия. Много е важно как ще се управлява държавата. От г-н Борисов едва ли ще се намери някой, който да управлява по-добре“, заяви лаконично Герджиков.

„Не знам какви хора са подбудители на протестите, но има такива, които изразяват своята позиция. Намаляването на доходите и икономическите процеси нагнетяват напрежението. Винаги има и лумпени, които се внедряват в протестите", каза още проф. Герджиков. 

Станете почитател на Класа