Китай изкупува всички български шарани

Първо официалната версия на (из)родното Министерство на енерГЕПИката, а после и истината? И така, ето версията на организираната престъпност:

 

Министерството на енергетиката на Република България и Китайската националната енергийна администрация ще си сътрудничат в мирното използване на ядрената енергия. Това е предвидено в меморандум за разбирателство между двете страни, подписан днес от министъра на енергетиката Теменужка Петкова и председателя на Националната комисия за развитие и реформи на Китайската народна република г-н Хъ Лифън.

 

 

За да разшифроваме и разберем скритото послание трябва първо да разкодираме, какво означава “Националната комисия за развитие и реформи на Китайската народна република“?

 

В комунистически Китай това е държавна структура, която се занимава с планирането и последващия контрол за изпълнение на ПЕТгодишните икономически планове на държавата. По време на комунистическия режим в България имаше същата структура, чието развитие през годините изглежда по следния начин:

 

Председателят на Комитета обикновено е член на правителството на НРБ. В историята си учреждението (с ранг на министерство след 1946 г.), е имало следните наименования:

 

  • Върховен стопански съвет (1945-1947),
  • Държавна планова комисия (1947-1962),
  • Държавен комитет за планиране (1962-1986),
  • Държавна планова комисия (1986-1987).

 

Комитетът е преобразуван в Министерство на икономиката и планирането, в което са включени също функциите на закритите тогава Стопански съвет при МС и Министерство на финансите, през 1987 г.

 

Сега такава структура няма, както и няма прословутите ПЕТИЛЕТКИ. Какво трябва да ни говори този акт на заблуда и истинската същност на Меморандома ни казва заключителния абзац от официалното съобщение на организираната престъпност:

 

С Меморандума се цели укрепване на партньорство между двете институции чрез насърчаване обмена на информация относно нормативната рамка, програмите и практиките на страните, лицензионните процедури, обмен на експерти, организиране и участие в съвместни семинари, конференции и работни групи и обучение на административен, научен и технически персонал.

 

Според мен с по-голям успех този Меморандум можеше да се подпише между Министерството на Туризма на България и аналогичната китайска структура.

 

В Китай в момента се изпълнява ПЕТИЛЕТКА № 13, която ще приключи след около две години. Дали ще ни включат през следващата петилетка № 14 остава да чакаме или да хвърляме боб?

 

Вие може още да не знаете, но китайските другари със сигурност са наясно, че от старото желязо, дето руснаците ни пробутаха НЕ СТАВА нова АЕЦ. Вижте краткото видео по-долу.

 

 

Станете почитател на Класа