Номи, таен агент от новия филм за Джеймс Бонд, е уловена... със смартфон

Номи, таен агент от новия филм за Джеймс Бонд, е уловена... със смартфон
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.09.2020
  • Сподели:

 

-Полулярен експерт по мобилна фотография улавя актрисата Лашана Линч като таен агент Номи в една истински епична фотосесия

 

 

 

-Партньорството със „Смъртта може да почака“ е част от най-мащабната глобална маркетингова кампания, провеждана до момента от HMD Global, домът на телефоните Nokia

 

 

 

-Кадрите показват кинематографските възможности на Nokia 8.3 5G и го позиционират като „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“

 

 

 

-Nokia е официалният мобилен партньор на 25-ия филм за Бонд, „Смъртта може да почака“, който тръгва в кината от ноември

 

 

 

 

 

Британската актриса Лашана Линч, която играе таен агент Номи в предстоящия филм за Бонд „Смъртта може да почака“, е заловена от популярния в социалните мрежи експерт по мобилна фотография Бен Маклийн, като част от най-мащабната глобална маркетингова кампания, провеждана някога от HMD Global, домът на телефоните Nokia. Бен Маклийн има над половин милион последователи в социалните мрежи и е известен със своите креативни снимки и трикове.

 

 

 

1nok

 

 

 

Фотосесията, заснета в емблематичните филмови студиа Pinewood Studios, е реализирана с Лашана Линч, като новиятаен агент Номи и Nokia 8.3 в главните роли във вдъхновена от Бонд сцена, с поредица от епични ефекти и деветметрова конструкция, от която Бен виси във въздуха, за да заснеме най-добрия кадър. Nokia 8.3 5G е „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“.

 

 

 

2nok

 

 

 

Кадрите идват след обявената през март новина, че HMD Global е официалният мобилен партньор на 25-ия филм за Джеймс Бонд,Смъртта може да почака“. Във филма се появяват редица устройства, включително Nokia 8.3 5G, неподвластен на времето 5G1 смартфон, който разполага с мощна четворна камера PureView с оптика ZEISS, както и култовият Nokia 3310, който феновете познават и обичат.

 

 

 

3nok

 

 

 

Партньорството позволява на HMD Global да демонстрира статута си на глобален производител на смартфони с Android™, който утвърждава своя ангажимент към сигурността, скоростта и иновациите, посрещайки нуждите дори на най-взискателните клиенти в света.

 

 

 

4nok

 

 

 

Лашана Линч, която играе таен агент Номи в „Смъртта може да почака“, казва: „Светът, в който живеем сега, е такъв, че всички имаме най-добрата джаджа в джобовете си, невероятно е, какво могат да правят смартфоните в днешно време. Вълнуващо е да представим този нов смартфон, за да отпразнуваме излизането на „Смъртта може да почака“ през ноември. Nokia 8.3 5G е доказателство, че джаджите на Бонд са винаги с няколко хода напред в играта."

 

 

 

 

Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global:

 

 

 

 

Малко са културните явления, в които технологиите имат ключова роля така, както е в „Смъртта може да почака“. Почитта на филма към иновациите, в съчетание с удивителната технология, вградена в нашите продукти, превръща всеки смартфон Nokia в единствената джаджа, от която всеки, дори и тайният агент, се нуждае. Именно това прави нашето партньорство толкова силно.

Доверието, сигурността и емблематичният качествен дизайн са основите, върху които е изграден всеки телефон Nokia. Гордеем се с това, че правим най-новите технологии достъпни за всички и с нетърпение очакваме да гопокажеми чрез най-новото ни партньорство ”

 

 

Гледайте представянето на новата глава в историята на телефоните Nokia в канала на бранда в YouTube, както и на Facebook страницата NokiaMobileот 18:00 ч. българско време на 22 септември.

 

 

 

За HMD Global

 

Базираната в Еспоо, Финландия, компания HMD Global Oy е домът на телефоните Nokia. HMD проектира и предлага богата гама от смартфони и телефони, насочени към широк кръг от потребители и ценови сегменти. С ангажимент за иновации и качество, HMD е горд ексклузивен лицензиант на марката Nokia за телефони и таблети. За допълнителна информация вижте www.hmdglobal.com. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation.

 

Смъртта може да почака“ ще се разпространява в кината във Великобритания от Universal Pictures International, а в САЩ от United Artists International под шапката на MGM през ноември.

 

За филма:

 

 

В „Смъртта може да почака“ Бонд е напуснал активна служба и се радва на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му обаче приключва бързо, когато старият му приятел Феликс Лейтър от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното, което води Бонд по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

 

За EON Productions

 

EON Productions Limited и Danjaq LLC са изцяло притежавани и контролирани от семейство Броколи / Уилсън. Danjaq е американската компания, която съвместно с Metro Goldwyn Mayer Studios притежава авторските права върху съществуващите филми за Джеймс Бонд и контролира правото да произвежда бъдещи филми за Джеймс Бонд. EON Productions, филиал на Danjaq, е базираната във Великобритания продуцентска компания, която прави филмите за Джеймс Бонд от 1962 г. и заедно с Danjaq контролира мърчандайзинга на филмите по целия свят. За повече информация посетете www.007.com.

За Metro Goldwyn Mayer

 

Metro Goldwyn Mayer е водеща развлекателна компания, фокусирана върху производството и глобалната дистрибуция на филмово и телевизионно съдържание. Компанията притежава една от най-обемните библиотеки с първокласно филмово и телевизионно съдържание в света. В допълнение, MGM има инвестиции в местни и международни телевизионни канали и е мажоритарен собственик и дистрибутор на United Artists Media Group (UAMG). За повече информация посетете www.mgm.com.

За Universal

 

Universal Pictures International (UPI) е международното звено за маркетинг и дистрибуция на Universal Pictures. В Обединеното кралство, Ирландия, Испания, Италия, Германия, Швейцария, Холандия, Франция, Русия, Корея, Австралия, Мексико, Бразилия, Хонконг, Индия и Китай, UPI директно предлага и разпространява филми през своите местни офиси, създавайки кампании и стратегии за промотиране, съответстващи на културата и поведението на пазара на тези територии. В други части на света UPI си партнира с Paramount и Sony в дистрибуцията на филмите и на трите компании. Universal Pictures е част от NBCUniversal, една от водещите световни медийни и развлекателни компании в разработването, производството и маркетинга на развлечения, новини и информация пред глобална аудитория. NBCUniversal е дъщерно дружество на Comcast Corporation.

За United Artists

 

United Artists Releasing, обединението между Metro Goldwyn Mayer (MGM) и Annapurna Pictures (Annapurna), е американска издателска компания. Създадена върху основата, поставена от емблематичното кино студио United Artists, обединената компания предоставя на филмовите творци подкрепа чрез внимателно изграден подход в маркетинга, популяризирането и дистрибуцията на кинопродукциите. United Artists Releasing предлага на създателите на съдържание алтернативен вариант за разпространение извън системата на студиото и подкрепя филмите на Annapurna и MGM, както и филмите на други творци.

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа